Srpski English

Kompenzacija reaktivne energije

 

Minel Dinamo se više od 25 godina bavi projektovanjem i ugradnjom postrojenja za kompenzaciju reaktivne energije.
Odlika našeg rada jeste da ne postoji “univerzalna kompenzacija”, već za svakog korisnika izrađujemo posebno unikatno tehničko rešenje koje se prilagođava potrebama pojedinačnog korisnika .Naša tehnička rešenja garantuju  cosφ 0.99 sto korisnicima omogućava najveću uštedu.
Merenja, koja su osnov za izradu svakog pojedinačnog projektnog rešenja za korisnike,vrše se u trafo stanici korisnika pod uslovima rada postrojenja sa optimalnim opterećenjem.
Od 2007. godine Minel Dinamo je prepoznat kao ekskluzivni  partner za teritoriju bivse Jugoslavije od strane najpoznatijeg i najkvalitetnijeg svetskog proizvođača kondenzatorskih baterija “Electronicon Gera Nemačka” koji proizvodi baterije kojima je radni vek 15 godina i koji je apsolutni lider u svetu po kvalitetu koji poseduje.
U saradnji sa inostranim partnerima  svojim klijentima pružamo mogućnost odvoženja i uništenje kondezatorskih baterija koje sadrže PCB (piralen) sa dostavljanjem potvrde o uništenju koja se dobija od naših partnera iz Austrije.
Naše najveće prednosti su što naši projekti za ugradnju kompenzacije za reaktivnu energiju obezbeđuju  klijentima najveću uštedu a sa druge strane smo zastupnici najkvalitetnije opreme koja garantuje dugovečnost rada .