Srpski English Русский

O nama

 

Privredno društvo MINEL DINAMO D.O.O. Beograd – Barajevo je osnovano davne 1946. godine kao elektroprivredno preduzeće DINAMO i bilo je jedno od prvih iz ove delatnosti u Srbiji. Novembra 2004. godine preduzeće je privatizovano a 2010. firma se iz starih prostorija na Čukarici u Beogradu, seli u nove proizvodno-servisne objekte u Barajevu.
U decembru 2013 godine obnovljena je proizvodnja distributivnih transformatora u novim proizvodnim pogonima.
Na savremenim i modernim linijama prozivode se uljni distributivni transformatori snage snage od 50 – 1600 kVA, višeg napona 10, 20 ili 20/10 kV, a nižeg napona 420 V.

Takodje preko 65 godina radimo  servis,popravku i remont  distributivnih i energetskih transformatora u svojim pogonima i na terenu .
Imamo više decenijsko iskustvo u servisu i reviziji trafo stanica kao i druge elekrtoenergetske opreme. Za sve intervencije na opremi ili merenja, dostavljamo ispitni list iz naše akreditovane laboratorije.

Ugrađujemo opremu za korekciju faktora snage, na osnovu merenih vrednosti .
Proizvodni procesi i tehnologija zasnovani su na sopstvenom znanju i iskustvu, kao i na poslovno-tehničkoj saradnji sa firmama slične delatnosti kao i sa korisnicima naših usluga.
Poslujemo u skladu sa standaradima kvaliteta ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 za koje posedujemo sertifikate.

Akreditovani smo od strane ATS-a za ispitivanje po standardu  “SRPS ISO/IEC 17025:2006″

U oblasti servisa elektroenergetske opreme mi smo lideri ne samo u Srbiji  već i regionu dugi niz godina.Jedan smo od najznačajnijih partnera svim našim korisnicima.